Rodeo

Oslo Gladiators AS                                                                                     
Hasleveien 38, inngang 6
0571 Oslo
Tlf:22 38 49 50

E-post:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web   :www.oslogladiators.no

INFO:
Vi er et stort innendørs eventsenter som vi har spekket med masse morsomme aktiviteter både for han og henne, store og små, ikke minst er dette noe som passer for alle:-)
Hos oss kan dere være sumobrytere med stooore sumodrakter, skikkelige cowboys på vår mekaniske rodeo okse, eller rett og slett budeier som melker våre kuer som til enhver tid har melkespreng..
Vi har totalt ca 20 forskjellige aktiviteter å velge mellom,som feks: Hinderløype, sittende hockeyspill, gigant boksing med enormt stor boksehansker, bungeerun, m.fler..
Kort sagt, vi har det meste for de fleste:-)
Dere blir delt inn i 2 lag som kjemper mot hverandre i en 3 eller 5 kamp, en aktivitetsleder fra oss vil geleide dere rundt og vil fungere som en dommer.
Vi passer også på at dere får en uforglemmelig, morsom og latterfylt tid hos oss.
Vi gleder oss til å høre fra deg/dere.
DERE VIL IKKE ANGRE PÅ ET ARRANGEMENT HOS OSLO GLADIATORS:-))

   ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Serious Fun
Dagali
Postboks 145
3580 Geilo
Tlf:40005786

E-post:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web   :www.seriousfun.no

INFO:
Velkommen til ekte opplevelser hos Serious Fun!
Vi hjelper deg med å lage et opplevelserikt utdrikninglag. Hos oss får brud/brudgom alt gratis når utdrikninglaget er over 10 personer!

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Underholdningsspesialisten
Krokveien 5
4362 Vigrestad
Tlf:90114731

E-post:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web   :www.jeren-paintball.no

INFO:
Driver med: Paintball, FunKart, Rodeo og Helikopterflyging

Fun Kart er en variant av Go Kart som er tilrettelagt for terrengkjøring.
Vi har landets mest avanserte Fun Kart bane hvor du virkelig kan få testet  kjøreegenskapene på en morsom og uhøytidelig måte.

Paintball kan spilles i utallige varianter, men går i korthet ut på å gjennomføre en oppgave ved å forsere hindringer. Hindringene er spilleren selv, som når de blir truffet av en kule med vannstoffmaling, blir satt ut av spill. Spillet er engasjerende, samtidig som det setter store krav til samarbeid og evnen til å ta raske beslutninger.

Tem den verdensberømte mekaniske  oksen "El Toro". Drømmer du om å være cowboy på rodeo har du nå en gylden sjanse til å vise hva du duger til.  "El Toro"  kan stilles inn for både nybegynnere og viderekomne, alt etter hvilken vanskelighetsgrad du ønsker.

     ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------